搜索

[东莞] 狂干小李场骚女,

日日上班对住堆文件,头晕眼花,间中都会打开大家都知道的蒲友网论坛,论坛有广东每个市区SN介绍,突然睇到一个好有名气的场,樟木头恒美小李经理打开睇睇,内容简单,房间都几有特色,记地经理电话,周末出发。
广州东出发樟木头全程50分钟,60蚊搞掂,到站电话小李经理,小李经理话冇车接!行路过来4分钟,跟住经理发来短信,睇住短信行到酒店,入电梯我准备按8楼,点知道已经有人按左应该系同道中人,到8楼竟然有5个人系同我一齐入去,报埋手机尾数话搵边个经理,咨客带我到休息厅,我搵既小李经理已经坐系个度安排其他客人,加埋我休息厅有6个人等住睇女,大部分都系香港佬多,女来左,经理介绍呢乜乜号码,几多钱,我就唔距三七21简左件822号,裸埋圆床房,入房开波。
入房一睇够大,感觉冷清清,装修有小小旧,张床都够大,房大设备得张S椅同张床我比较中意。
女女一边发豪一边除弎勾引我,唔理咁多先叫距帮我吹一次,中间水床服务唔多讲,女女服务态度各方面都唔错,够淫荡,唯一唔好既下面有小小黑,皮肤话差又唔觉得,肉有地松,听女讲之前玩K,整坏个身体。
讲多无谓有图有真相,请各位论坛前辈多多评分

. W7 H0 e/ w8 k

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
很不错啊  沙发  哈哈
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
很不错啊  沙发  哈哈
确实不错,好好
不错,谢谢分享。。。。
很不错
最新图文