搜索

[东莞] 熊猫间场586後生調皮,小弟以助人心態過去激情調教一番

上次試過天悦,滴老死都話ok之後,早兩日再接再厲再上征途.一行四人到常平後先醫肚夠皮後揾番上次個經理熊貓訂房 安排埋架公司車接我地!一路睇滴熊猫的微信相册、睇到一个竟扬言妹妹痒痒,要CHING调教.睇到條都幾後生,夠正!叫熊貓幫我BOOK條囡NO.586。8 L$ W/ N3 f3 t5 K
十分既路程黎到天悅!熊貓帶我滴老死去睇囡,我順便過去睇睇.可能係星期五關係  雖然囡囡唔算話少!但係見到唔少客陸陸續續入尼.

; g: r. B2 E  v! Z* f2 h7 B& P$ Z; v& V9 G* H8 d- A: p9 @

5 x7 k( s+ E2 {# o
7 b9 f7 H; ]& ?% S5 o
! t! o5 Q/ l3 D" e睇三排之後,我booK條囡過佐黎,囡囡帶我入房。之後問我要唔要跳翻Part舞先?我話唔使啦,我一手就揸住條囡既頭,推向我支搶度度,囡囡都好識做.
0 z5 c) g. P4 `5 a* e+ s囡囡的眼神直迷離。KB咗一镬,出咗子彈,其實招式都系大同小異,最重要就系態度同埋肯唔肯出功又出力,。。   之後仲幫我介紹天新出既服務,制服誘惑:系呢一刻開始我就系你既護士長、警察情人、虎豹等等……   
; a3 n; ?1 z, _4 i3 D7 `1 \8 z
6 D4 f8 \% @3 p) B8 _* U" r" |
: ^2 Q* N$ m4 \1 R: C2 s+ Q
總結:條囡夠後生、服務夠落力、皮膚夠滑夠嫩、只不過真系有滴調皮,機會留俾下位CHING去調教啦
  t4 X( [/ k6 V

" O: p  M- h, G) o3 \
+ G/ T9 z% q  w( X. d
. G. j% Z7 X4 K
; C% B. S. g' f3 u1 E2 \, y1 M. `* h0 s+ j' s5 h
7 [! L0 \7 G5 {- K3 o6 ?
借熊猫张相片给大家分享一下,条女真的很正点
5 ~5 ?: q0 J; u7 U4 h/ v. o; v3 P* u0 P. ?
: |9 a. S: X, b4 d; c
! g9 T, v8 [/ b* a5 I

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
精彩预定热线:15820804888
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
又有新货了
这妞挺漂亮啊
最新图文