搜索

[东莞] HH熊猫度震撼“超级童颜巨乳”粉红女郎686

前日我帶咗幾個朋友去佐cp多囡嘅名場之一:HH熊猫度。上到4樓,熊貓經理帶入房,即刻睇女,第一批朋友已經揀到,我再睇睇二批,呢一批見到一個烏黑的長頭髮笑容甜嘅女仔,感覺唔錯,就要佢喇,686號。0 o$ e# f/ H$ _) M3 f/ ?

* J9 Q2 r( }+ Q6 h) X" G入到房,關門,睇到女仔系穿拖鞋,幾有性格,哈哈,我開始自己脫衣服,686號話要幫我脫,我也幫佢脫,大家都脫光之後,佢有d怕丑,抱住我,其實佢抱住我佢嘅手一陣就放到我細佬度抓住玩,原來系悶騷型嘅,抱咗一陣就先去沖凉,做服務,本來系呢度佢想幫我跪住吹出來,不夠我話想做一次先。女仔好聽話,昨晚服務,我返到床上等佢沖完凉。
9 q' l% V1 x- ]/ E, V' x

5 Q) U4 s* x+ Z) _( n! p& c$ {& [6 b9 t, w) {7 w4 t2 U

! [  r7 z  L" Z  C$ ?* `: _: v6 ~# G, ~5 p
686號沖完涼到床上時,我已經迫急不及待抱住佢要先做一次先,女仔拿出套幫我戴上,推我落躺在床上,騎上嚟,一開始就坐蓮姿勢,有d難以駕馭,系上面前後上下打轉,十分主動,我好中意,不過我就快出時,即刻叫停,由我主動,女仔嘅叫床聲音比較自然,唔喺裝出嚟,好有吸引力,真喺唔錯,跟住換幾個姿勢,女仔比較聽話,換乜姿勢都相當配合,抱住佢做時聞到佢頭髮香味十分清爽,最後我嘅千萬子孫出咗系坐蓮呢個姿勢!) o* }8 X% u& k+ p
4 E, |3 B& X1 M/ n4 K

& J/ ~. D" y0 O: p' ~' r* E1 Y之後d情節就省略喇,686俾我嘅感覺真系有得贊,服務好,聽話又主動。果然系CP大場,我既主場。
3 g& W1 Y" j" Z9 K6 K; c3 l/ x 夠鐘出來啱好撞到HH7點既花街、於是拿出手機偷拍幾張!哈哈,俾熊貓經理捉到我拍照,驚喜既系他不但無叫我刪佐、仲教我滴絕活……
) X# V  N2 l% A- k$ }  N. J1 j

3 E$ c7 D% {! D7 m1 k

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x

686号波大腰细翘臀,值得一搞!后花园能插吗?  发表于 2013-7-16 20:34
686号波大腰细翘臀,值得一搞!  发表于 2013-7-4 19:42