搜索

[东莞] 周未,又去左常平,3Q归来

其实,呢段时间都唔多敢去桑拿,听好多人讲呢段时间有风。但每日上网,见到LY体验报告日日更新,又似乎无咩事。报告睇得多,细佬甘系顶唔顺。唔理啦,打个电话比林冲先,林冲话,呢排都好正常平下,无咩,如果真系有事,巨都怕啦,又点会番工。谂落又系。' e3 f) x1 \& c- f$ R( ~: m

1 u4 D, r0 Q% z* W约埋个FD,就一齐过常平。到林冲番工既酒店,上五楼,时间来到四点多小小。林冲话等阵有走秀,仲话,睇秀既客消费可以参加抽奖,而且安慰奖最少都有50皮。既然系甘,睇下都唔妨。入到秀厅,发觉已经有唔少LY系度等紧走秀开始,系秀厅同林冲顷左阵,就开始走秀啦。音乐响起,一个靓女先出来跳,林冲话呢个系710,几骚下,710的确几骚,跳舞果阵,我见到巨对眼猛甘放电。之后又有一位靓女加入,林冲话新加入既系803,东北人,对波又大又挺,好正……之后又多左两位靓女加入,可能系音乐太槽,我听得唔好清楚呢两们靓女既情况。讲番句老实话,四个靓女跳得唔系好协调,不过,人地系非专业人士,值得原谅。而且重点既系,四位靓女都跳得好开放,就差最后果步。系跳舞果阵,已经有LY经受唔住诱惑,献出手中既花。舞跳完,其他靓女就出来行T台。都见到好多靓女,其中包括呢排系网上都几出名既781、901、897等等,之不过,呢几个系红人,一出来就比人抢走人,同我一齐来既FD,亦都好快落手,简左个7个头既囡囡。见到FD有着落而我仲未简到,我都开始有少少急,突然见到一个785,先问下林冲,林冲话,呢个OK既。甘就送花啦。简完女,开始抽奖,我同个FD手气差唔多,都系得安慰奖,50皮。
2 M3 u: l3 _/ W. P' m8 Q1 ]+ M6 y& K$ b# e' X
抽完奖,甘系要上房搞番点正经也啦。入房,先发现原来我简既785,从对眼睇,都几淫下,而且仲有少少妖气。除衫先,靓女身材唔错,皮肤白白滑滑,对波都OK,虽然唔大,不过又挺又圆。ISO莞式服务,唔使多讲,大家都知系咩回事。呢次我总共出左3Q,第一Q,比靓女先吹硬,之后搞出来,第二Q,系水床比靓女口爆。第三Q,个人觉得最爽,呢一Q系我真正征服靓女既一Q,搞到靓女呱呱大叫,受顶唔大顺,仲话巨已经来左好多次,哈哈……3 }+ `4 ?& _% P7 c. R, ^

+ |0 ]9 y& T# u7 P+ ^. f- S爽完出来买单,等埋个FD就齐齐番归。4 H1 q5 o, o# G2 o5 g6 m
& Q) ^! F9 e, Z+ k+ E7 P& o; A
最后,整番几张走秀既相比大家睇。- e! ^% n- d& ]  v2 H, [

1 m' A  {7 w. T: V/ T

1 _% R% _+ H* x" {) I

w# E% g/ K3 G. H1 i9 @- T

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
能不打粤语么~
能不打粤语么~
国内大贸进口
好耐无去睇过走秀啦
thanks thanks
最新图文