搜索

[东莞] 【转】扒衣见君节,冒着“风暴”常平金字号寻欢记!( 塑料粤语版)

扒衣见君节,冒着“风暴”常平金字号寻欢记!( 塑料粤语版)! f( o# t7 @( c2 Z9 O! x

' N/ s$ o1 K2 P+ D+ u, H8月1日系伟大嘅 中国人民解放军建军节( 俗称:扒衣见君节)喺呢度祝当兵嘅节日快乐!每天习惯性嘅打开电脑登陆QQ望住每天嘅声气,也习惯性嘅登陆论坛睇睇这天有乜嘢性息,突然睇到Q群里有LY说近嚟常平桑拿大扫荡,前几天夜晚有一些场子被JC陆陆续续扫荡,带着半信半疑嘅心理,果断联系惯熟嘅经理!早上10点多也许太早好多经理冇上线,就只睇到金字号张聪经理喺线(唔得唔赞一个咁早就开始工作了,真敬业)于系乎就询问嗰便嘅天口,张BZ说近嚟直情有点风声,但系影响唔系咁大,他嗰度正常营业!(至于选秀,优惠嘅就冇咗!)同佢说下昼可能过来玩,叫他安排下,好久冇出嚟玩,就算有风也算刺激一把!$ a1 o! @: s! C, p! Q* I
于系乎睇睇网上有冇乜嘢“风暴”嘅声气,喺风暴声气板块入面睇了下冇睇到常平嘅风暴性息,喺浏览下东莞版浏览下睇睇有冇哥们呢几日到常平玩嘅,也冇睇到乜嘢,于系乎心里想要系真有事论坛就唔晓睇到咁多嘅广告了。 唔理点样我就做一回敢死队员吧,人生就系要来点刺激跟精彩,于系乎吃过中午饭开始了今天嘅常平寻欢之旅!
, S, ~8 x. A- Y  出发之前给张聪打了电话叫他订房待会买了和谐号车票记得派车来火车站接,(去早点好,早去早回!) 本L住深圳八卦岭一带,出门后直情到公交站台坐上去罗湖嘅公交车到达罗湖火车站,买好票把发车时间告知张经理,让他提前派车喺火车站等,经过半小时嘅旅途到达常平站,按照张经理嘅指示出站打后沿火烛车站大楼左手便走走到某宾馆则跟嘅中国边检站,走过去几分钟就睇到张经理俾我派嘅接送车,旧时来呢边接送车系黑色嘅宜家变成深蓝色嘅车了,一般喺常平酒店嘅车都写嘅有酒店嘅名字,咁样避免大家做错车,被宰!跟司机打了个招呼就上车了,上车后车冇立即开身仲要等一个LY  ,过了几分钟边位唔知名嘅LY上车了,车开身了一路向着金朗酒店出发, 一路上望住风景常平依然仲系咁嘅人旺,街上好样MM依旧系咁多。结果半路嗰个LY喺汇华国际落车,问司机司机说汇华跟金朗系一家原来系咁样哦!车又过了2个红绿灯就到了目嘅地!1 d) t8 b6 |/ H6 d
到了酒店电话张经理,经理让我上X楼,上到X楼报上数屘,一个衣冠楚楚嘅经理就过来了,跟我打了招呼,话俾我他就系张聪,由于冇选秀只能喺房间选女,张经理带我到选秀房,Call机叫女孩子来见客,一批睇了15个,有一个608MM觉得还行就先暂留了,叫换一批,张经理说技师房他俾我清场了目前就咁多妞,晚班嘅还冇返工,(唔系系唔系风暴原因女女都请假了。)言之后叫暂留嘅嗰个个608返回喺仔细睇睇,风骚少妇型,好了就她了,美女带着我来进了炮房!
+ Y3 g$ S; D8 t$ J+ o/ @
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

* V8 {9 V8 ^2 c2 Z房间里依然有水床呢啲设施,其他地头我想如果狂风“暴雨”呢啲东西早就搬扯咗喺客房营业,接落嚟就跟美女进行莞式流程服务,大家都知道嘅,我就唔描述嘅咁详细了,到其时候说我喺写色情小说,哈!!
& R+ }5 o; S* x$ H2 X0 o, }: H
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
$ X0 o7 r' F4 [+ E& b, c2 \
挥汗如雨两小时后出嚟,张聪笑嘻嘻嘅询问我服务点样,要唔和味自助餐,我说主动热情还唔错,唔需要吃自助餐了叫派车送火车站!10分钟左右车到了,张聪送我到升降机口! 叫我下次过来打电话!坐上回程嘅车,离开常平。, ~( E- o: p; _- O
总结:此次“风暴”之行并非遇到啥风暴,可能系日头嘅原因,提醒夜晚出行嘅LY要主意安全哦!收屘提醒经理,特殊其间实行要实话实说,唔好拿LY嘅安全当儿戏!(张聪这方面做得唔错,系乜嘢情况就系乜嘢情况,唔隐瞒,实事求系嘅告知!)
5 g! i2 p1 @2 y/ {1 c

0 U4 r7 `9 _! W, p2 o2 {

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x

相关帖子

订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
推荐
# F) F# Z2 Z+ P  S' M$ J) f
扒衣见君节,冒着“风暴”常平金字号寻欢记!( 塑料粤语版)
& B# P  B6 _; Z% w  ^, D 3 M! X% S5 A  \0 Y
% H3 ?- j; j1 {" W7 _  y

# z0 ]: A8 P- G+ }. c/ R8月1日系伟大嘅 中国人民解放军建军节( 俗称:扒衣见君节)喺呢度祝当兵嘅节日快乐!每天习惯性嘅打开电脑登陆QQ望住每天嘅声气,也习惯性嘅登陆论坛睇睇这天有乜嘢性息,突然睇到Q群里有LY说近嚟常平桑拿大扫荡,前几天夜晚有一些场子被JC陆陆续续扫荡,带着半信半疑嘅心理,果断联系惯熟嘅经理!早上10点多也许太早好多经理冇上线,就只睇到金字号张聪经理喺线(唔得唔赞一个咁早就开始工作了,真敬业)于系乎就询问嗰便嘅天口,张BZ说近嚟直情有点风声,但系影响唔系咁大,他嗰度正常营业!(至于选秀,优惠嘅就冇咗!)同佢说下昼可能过来玩,叫他安排下,好久冇出嚟玩,就算有风也算刺激一把!, z" X% p5 G# u( I1 Z+ X# M- ^9 h* P* {8 [9 W& o+ U7 g
于系乎睇睇网上有冇乜嘢“风暴”嘅声气,喺风暴声气板块入面睇了下冇睇到常平嘅风暴性息,喺浏览下东莞版浏览下睇睇有冇哥们呢几日到常平玩嘅,也冇睇到乜嘢,于系乎心里想要系真有事论坛就唔晓睇到咁多嘅广告了。 唔理点样我就做一回敢死队员吧,人生就系要来点刺激跟精彩,于系乎吃过中午饭开始了今天嘅常平寻欢之旅!; v5 g* b6 A+ m" R5 _1 T* Z! L1 ^5 M- _" o+ R: u. q0 r& r9 G
  出发之前给张聪打了电话叫他订房待会买了和谐号车票记得派车来火车站接,(去早点好,早去早回!) 本L住深圳八卦岭一带,出门后直情到公交站台坐上去罗湖嘅公交车到达罗湖火车站,买好票把发车时间告知张经理,让他提前派车喺火车站等,经过半小时嘅旅途到达常平站,按照张经理嘅指示出站打后沿火烛车站大楼左手便走走到某宾馆则跟嘅中国边检站,走过去几分钟就睇到张经理俾我派嘅接送车,旧时来呢边接送车系黑色嘅宜家变成深蓝色嘅车了,一般喺常平酒店嘅车都写嘅有酒店嘅名字,咁样避免大家做错车,被宰!跟司机打了个招呼就上车了,上车后车冇立即开身仲要等一个LY  ,过了几分钟边位唔知名嘅LY上车了,车开身了一路向着金朗酒店出发, 一路上望住风景常平依然仲系咁嘅人旺,街上好样MM依旧系咁多。结果半路嗰个LY喺汇华国际落车,问司机司机说汇华跟金朗系一家原来系咁样哦!车又过了2个红绿灯就到了目嘅地!" t4 q1 m8 T8 B' h' p1 W5 U9 j9 \5 I5 s+ d+ ~6 U
到了酒店电话张经理,经理让我上X楼,上到X楼报上数屘,一个衣冠楚楚嘅经理就过来了,跟我打了招呼,话俾我他就系张聪,由于冇选秀只能喺房间选女,张经理带我到选秀房,Call机叫女孩子来见客,一批睇了15个,有一个608MM觉得还行就先暂留了,叫换一批,张经理说技师房他俾我清场了目前就咁多妞,晚班嘅还冇返工,(唔系系唔系风暴原因女女都请假了。)言之后叫暂留嘅嗰个个608返回喺仔细睇睇,风骚少妇型,好了就她了,美女带着我来进了炮房!
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
推荐
.亲们:今年八月份有五个周五,五个周六和五个周日,这种现象每823年才出现一次,叫做钱袋子,转发此消息者四天內钱会来找你!  
推荐
见君节,冒着“风暴”常平金字号寻欢记!( 塑料粤语版) [修改]( i8 g+ r. Z. x
高级模式8 [$ c) h# \: U5 d+ w+ e7 c- k) d
BColorImageLinkQuoteCodeSmilies+ V, A$ o3 @' I# E; |/ x- R
皮肤还是不错的
支持一下
屘提醒经理,特殊其间实行要
嘎嘎嘎灌灌灌灌灌灌灌灌灌灌
精彩,不能不看的好樣,' D7 L; ^! i0 C9 P* {. C  ]
楼主马赛克打的好啊
对对对对对对对
看图!!!!!!
GFDBKMMFMN
GFDBKMMFMN
HUNJ.......
- C$ g( b' R5 ?1 T5 ]5 _# E1 t& k: ?: `4 c
HUNJ.......
) _6 A  |0 ]' @3 Y9 P) H! y' P  R( u9 L
HUNJ.......4 I9 v1 B1 f7 ]( K6 O

6 \8 v  o0 }$ |/ ^3 T0 v6 H6 r
4weteryryery
最新图文