搜索

【Paul弟·吹水男】渡海濠情:农历七月晚晚搵男人陪瞓

小木系一个百无禁忌嘅人,无论咩嘢节日都可以尽情玩乐,不过十八桑拿嘅梦如小姐,就好鬼迷信,又最怕睇恐怖片,尤其是依家系农历七月,中国人嘅鬼节月份,佢一定唔会出夜街,仲要晚晚搵个男人陪瞓先安心。
    瞓身肉搏
    梦如话自己好迷信,凡事宁可信其有不可信其无,万一自己唔小心而遇上鬼怪,佢一世都会后悔,所以自懂事以来,佢都会在农历七月份唔出夜街,费事撞到邪门嘢。所以七月份佢男友最开心,因为晚晚佢都要搵人陪瞓,男友上得床就自然有所求,佢为咗留住男友,一定会全力以赴,瞓身肉搏,等男友成个月都唔出去玩,晚晚早啲回家陪实佢。
「我都知依家无人好似我咁迷信,但我真系好细胆,平时连恐怖片都唔敢睇,所以七月份系我最惊嘅月份,一定要搵男人晚晚陪瞓先得㗎!而且做爱可以令我分散注意力,所以呢个月做得特别起劲,男友都话我好正,如果个个月都系咁就发达喎!」
     床上回报
    小木就话如果可以做佢嘅七月男友,真系发达啰!囡囡话有时男友唔得闲陪佢,佢就要另觅对象,仲话一定要搵男人陪先至够阳气,咁先唔怕撞到污糟嘢。好彩好多男人都愿意做佢一夜情人,陪佢瞓天光又点话。佢知道好多男人都对佢副Body流口水,所以为咗报答佢哋嘅帮忙,一定会好慷慨咁回馈番畀佢哋,就算有咩要求都一定落力满足佢。
    「我份人好慷慨嘅,人哋帮过我,我一定会铭记在心,所以边个肯陪我瞓,我一定会使出浑身解数报答佢,就算男友唔得闲,我都唔惊搵唔到男人陪,最衰就系嗰啲满足性欲之后,瞓到半夜就走咗嘅男人,我一睁大眼发觉得一个人,就会好惊。」

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
来看看
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
最新图文