搜索

[东莞] 尋日过去熊猫间场、睇到舞花街人山人海!幾精彩

寻日过去熊猫间场、啱好撞睇到熊猫场搞舞花街活动、CHING好多、所谓人山人海!
& M* m( b- W; z7 L2 p 讲真我唔系好钟意呢滴场合,有滴不习惯……
9 q3 F( @2 r. c0 P( w' n- }熊猫带我系最少客人既地方角度睇!我既视觉范围可以睇到十几条囡
7 i/ m) w9 a2 B" C# F1 x+ z# z 难以下手,熊猫推荐一条風騷之王NO.833、系既無錯,都未入房見面就摸摸我細佬# M  b) o' P3 j+ p. @, f8 l. v
可惜就系生的一般,睇起身都幾后生!我想熊貓既然敢大膽介紹應該服務無錯吧!# F/ \  b0 J6 R  Y0 l
唉…算啦,反正唔想去争,而且熊猫又系甘樣個樣介紹點樣好。试下啦!; Y$ o* U' Z9 R

" I9 T, s; B2 p; U9 d囡囡带我入房,呵呵呵!过程果然疯狂,难道呢个就系传说中既風騷大王
+ |$ y; A" U" |0 f: D/ g" o 一流程IOS服务都好好服务!前後都一齊沖涼, 沖涼用對波磨晒全身真係好正, 6 {% a: {( ?! E4 w5 e0 M9 ~  K
上床吹簫食旦瀨袋底做到足, 上套到我發威, 小到佢面紅氣喘, 叫聲不絕,
" j+ N0 |+ I9 O2 G  x到最尾佢仲狼過我, 反壓我主動騎上黎, 騎到自己個身拗晒後, 揸住佢對野比佢坐爆左/ f: d# G  ]( |; o& ~# \0 S
呢次…囡囡搞到我真系服佐
$ ~' L: ~( o  j! d$ G7 L 活動期間拍到滴相片,分享下俾大家欣賞一下!!!!

. F* X- @0 \2 R6 c' K+ p! X( e5 \
) L# p4 E- p% R3 S7 U( a+ y  ]4 @7 [! |! O) C$ q
% N! k2 C0 W5 b6 `

' i1 A6 O! M. F. X/ ^
- `9 f7 B; ^8 m6 B0 D% P
5 Y- ?, A2 z0 h. X4 j9 l1 }5 K, w
" S' U7 I) o/ L) k4 d* d
; P/ t  ^; R, b0 S6 f5 g+ ]$ C- m+ w; Q) }6 |+ ~8 `
6 S& ]: }) E( G) d5 U

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x